10. M-2 2012.

Rubrike: Novosti

20120204_M2-th10. M-2 2012.

 

 

U NOVU NATJECATELJSKU SEZONU SA 8 MEDALJA – zlatni FILIP MIHALJ, TEA BUČAN, ZOE VAGIĆ i DANIEL VIDAKOVIĆ, srebrni DAMJAN VLAŠIĆ i PATRIK PUTAK, brončani MARTIN PUTAK i ANDRIJA DRABIĆ

 

Taekwondo klub Contra nastupio je na 10. jubilarnom turniru M-2 2012. koji se održao u Vrbovcu u organizaciji TKD kluba Rugvica. Turnir je unatoč iznimno lošim vremenskim uvjetima okupio veliki broj natjecatelja: 711 iz 80 klubova iz 9 zemalja, te se zbog velikog broja borbi održavao dva dana (101 senior, 211 juniora, 169 kadeta, 129 mlađih kadeta, 36 vrtićanaca i 65 natjecatelja u kick-u). 

 

Prvog dana natjecanja TKD klub Contra nastupio je sa 10 natjecatelja (6 kadeta, 2 mlađa kadeta, 2 vrtićanca) i osvojio 7 medalja (4 zlata, 2 srebra i 1 bronca), te ukupno 5. mjesto (Metalac, Rugvica, Jastreb, Čigra, Contra…)! Drugog dana natjecanja naš junior osvojio je još jednu broncu.

Ukupno: 11 natjecatelja i 8 odličja (4 zlata, 2 srebra i 2 bronce) – 12. mjesto u poretku klubova.

 

Nastup naših natjecatelja na ovom turniru premašio je naša očekivanja. Ovo je trebao biti turnir na kojem će naši natjecatelji probiti led i stjecati iskustvo, jer moramo naglasiti da je većina ContrA-Team-a ove godine prešla u višu (stariju) dobnu skupinu (Patrik Putak – prvi puta nastupio kao mlađi kadet; Tea Bučan, Barbara Mihalj, Julija Hadžić, Zoe Vagić, Martin Putak, Matija Drabić – prvi puta nastupili u kadetskoj konkurenciji). Ipak ovi borci su nešto posebno! Osvojili su 8 medalja u iznimno velikoj konkurenciji, ali najviše nas je obradovalo što smo se uvjerili da odnosi trener-borac funkcionira više nego odlično, skoro savršeno. Treneri su odlično pripremili natjecatelje i psihički i fizički i taktički. Naši borci neizmjerno vjeruju svojim trenerima i ta se pozitivna energija prenosi sa jednog borca na drugog, iz borbe u borbu.

Moramo spomenuti i naše trenere: Eva, Mrva i Damir rade odlično sa ovim mladim borcima i postali su im više od trenera. To se osjeti na svakom koraku, u našoj dvorani, na turnirima, na druženjima. Djeca im vjeruju, a oni svojim odnosom, zalaganjem i zajedničkim rezultatima to povjerenje opravdavaju.

Treneri i natjecatelji imaju punu podršku Uprave kluba, a u takvoj zdravoj atmosferi rezultati su neminovni. Očito je da smo na pravom putu.

20120204_M2-1 20120204_M2-2