14.JASTREB OPEN 2012

Rubrike: Novosti

20014.JASTREB OPEN 2012.

NOVA GENERACIJA NATJECATELJA NA TATAMIJU

 

 

Dana 27.10.2012. u S.D Sutinska vrela održan je 14. JASTREB OPEN u organizaciji taekwondo kluba Jastreb, na kojem se okupilo 910 natjecatelja iz 76 klubova iz 6 zemalja u svim dobnim skupinama.

Taekwondo klub Contra ovoga puta predstavljali su najmlađi natjecatelji : Damjan Vlašić ( limaći A -25) , Karlo Ostojić ( limaći A -36 ) i Hana Vlašić ( mkžb-30 ) . Našim natjecateljima su ovo prve borbe i neprocjenjivo iskustvo . U izuzetno brojnim kategorijama naši natjecatelji pokazali su puno hrabrosti i  zavidno znanje borbenih tehnika . Najbliže odličju bila je Hana koju je korak od medalje tijesno pobjedila predstavnica V.Gorice. Karlu je u borbi za medalju nedostajalo malo sportske sreće i malo više iskustva , dok je Damjan pokazao puno različitih tehnika ali nažalost na „stiskavcima“  prolaze najviše obični kružni udarci .

Iako nismo baš pretjerano sretni vraćanjem u povijest ( obični oklopi ) , sa natjecanja smo otišli zadovoljni , jer smo dobili potvrdu da se u nižim grupama odlično radi.

Čestitamo našim natjecateljima i njihovim trenerima na prikazanim borbama , te zahvaljujemo TKD klubu Jastreb na odličnoj organizaciji .