18. CROATIA OPEN 2012

Rubrike: Novosti

20121111_18CO-th18.CROATIA OPEN 2012.

5 NAŠIH NATJECATELJA NA NAJVEĆEM EUROPSKOM TURNIRU A KLASE

 

Taekwondo klub Contra nastupio je sa 5 natjecatelja na jednom od najvećih svjetskih taekwondo turnira 18. Croatia openu 2012. uz još 1332 natjecatelja iz 220 ekipa iz 34 zemlje .

Za Contra team nastupili su Tea Bučan , Julija Hadžić , Tamara Tkalčević i Martin Putak u kadetskoj te Andrija Drabić u juniorskoj konkurenciji .

Nažalost , ovoga puta naši natjecatelji nisu uspjeli ostvariti zapažene rezultate , ali su dobili neprocjenjivo iskustvo nastupom na najvećem europskom taekwondo turniru .

Naši natjecatelji u kadetskoj konkurenciji odradili su turnir više-manje prema našim očekivanjima i imajući u vidu da njihovo vrijeme tek dolazi ovogodišnje rezultate ćemo zanemariti . Ipak , uz malo više sportske sreće ,što u borbi , što u ždrijebu , naši natjecatelji mogli su otići i koju stepenicu dalje što uopće ne bi bilo nezasluženo .

 

Natjecatelje su na turniru vodili treneri EVA POLITEO i HRVOJE PONGRAC , a pratili su ih i za njih navijali  svi ostali natjecatelji , članovi  i uprava TKD kluba Contra .

 

Zahvaljujemo HTS- u  i ZTS – u što su nam omogućili da se natječemo na iznimno velikom i kvalitetnom taekwondo natjecanju u našem gradu , te se već sada radujemo slijedećem 19. po redu  Croatia open-u .

20121111_18CO-1