3. ČIGRA LIMAČ KUP 2012

Rubrike: Novosti

2003. ČIGRA LIMAČ KUP 2012

 

 

Najmlađi natjecatelji odlični na Limač kupu – KARLO OSTOJIĆ zlatni, IVA TURUDIĆ srebrna, PETRA KRUŠELJ i DORIJAN ŠPIČEK brončani

Najmlađi natjecatelji taekwondo kluba Contra nastupili su na 3.Čigra Limač Kupu koji se održao u sportskoj dvorani Srednje Kemijske Škole  u Zagrebu a kome je domaćin bio TKD kluba Čigra. Turnir se održavao u sportskoj borbi i kick-u te je nastupilo 434 natjecatelja iz 32 kluba .

U odličnoj atmosferi naši natjecatelji ostvarili su izniman uspjeh . Za većinu od njih ovo je prvo natjecanje tako da je svaki izlazak u borbu bio za njih veliki korak . Uz odlične borbe naši natjecatelji su osvojili  4 medalje ( 1 zlato ,1 srebro i 2 bronce ) , dok su svi ostali zaslužili utješne medalje za hrabri pristup u borbama .

Zahvaljujemo TKD klubu Čigra na odličnoj organizaciji turnira i na promociji taekwondo sporta među najmlađim uzrastima . Zahvaljujemo g. Bursaću i njegovoj ekipi što su omogućili natjecateljima bez iskustva da međusobno odmjere snage na tatamiju . Izuzetno nam je drago što nisu dozvolili da nastupe natjecatelji koji se pojavljuju na većim turnirima .

Iznimno smo zadovoljni jer su naši natjecatelji u borbe ušli hrabro sa velikom željom da pokažu što su naučili od svojih trenera . Ako se po jutru poznaje dan ne trebamo brinuti za slijedeće generacije. Treba samo nastaviti redovno trenirati a rezultati i odličja će doći sama po sebi.

 

 

Evo i pojedinačnih rezultata i kratki osvrt:

 

BORBE

 

Lukas Dumančić  (MŠAM-27kg) . odlične dvije borbe . Prva pobjeda više nego zaslužena 14:10 te  nažalost poraz u drugoj borbi . Bravo Lukas !

 

Karlo Ostojić (MŠKM-36 kg) .  ZLATO Karlo je u iznimno jakoj konkurenciji ostvario tri velike pobjede za zasluženo zlato. Redom je pobjeđivao rezultaima 20:3 , 10:1 i 7:6 .  BRAVO !!!

 

Dorian Špiček (MŠKM-36 kg)  . BRONCA U polufinale je ušao nakon odlične i neizvjesne borbe  na zlatni bod . U polufinalu se lijepo borio ali Karlo je za nijansu bio bolji . Zasluženo osvojeno odličje nagrada je za naporne treninge . Bravo !!!

 

Fran Terihaj (MŠKM-36 kg)  Sve pohvale za nastup . Čestitamo !

 

Hrvoje Đamić (MKM-43)   Odlična borba sa pomanjanjem sportske sreće . Za prve borbe , odlično..

 

Mateo Novaković (MKM+51kg) . Krenuo je prejako u borbu pa je pred kraj ponestalo snage . Izgubio je tijesno rezultatom 2:1 . Bravo!

 

Iva Turudić (MKŽ-43kg) SREBRO . odlični nastup , prolazi polufinale 6:4 i osvaja zasluženo 2.mjesto.    BRAVO !!!

 

Petra Krušelj (MKŽ-43kg) BRONCA . nakon nastupa u tehnici okušala se i u borbama .Uz veliku izmjenu udaraca i puno bodova nažalost je izgubila u polufinalu . Ipak zasluženo izboreno 3. mjesto . ČESTITAMO !

 

KICK

 

Noa Šimunjak  . Odličan nastup , ali protiv iskusnijeg natjecatelja nije išlo.