7. FENIKS BUDO SPORT KUP 2013.

Rubrike: Novosti

IMG_4943

PETICA (5 NATJECATELJA – 5 MEDALJA)  

 

U subotu 16.03.2013. održan je međunarodni taekwondo turnir, 7. po redu Feniks Budo Sport Kup u organizaciji tkd kluba Feniks – Vukomerec. Natjecanje je održano u sportskoj borbi i taekwondo tehnici.

 

 

Taekwondo klub Contra ovoga puta je predstavljalo 5 natjecatelja koji su osvojili ˝samo˝ 5 medalja (2 zlata, 2 srebra i 1 bronca) u konkurenciji 511 boraca i 122 natjecatelja u tehnici.

 

U sportskoj borbi nastupili su kadeti Julija Hadžić i Danijel Vidaković koji su nakon odličnih borbi zasluženo osvojili 2. mjesta i srebrne medalje.

 

U taekwondo tehnici Hana Vlašić premoćno osvaja dvije zlatne medalje u kategoriji KB-2 i K-KB (kreativne forme). Naš najmlađi natjecatelj Damjan Vlašić osvaja više nego zasluženo 3. mjesto i broncu u kategoriji KA-1. U juniorskoj konkurenciji, odlukom trenera, Leo Bučan je nastupio u višoj kategoriji JA-3 i opravdao očekivanja. U iznimno jakoj konkurenciji crnih pojaseva Leu (viši crveni pojas) je medalja izmaknula za nekoliko desetinki boda.

 

Sve u svemu, iznimno dobar vikend za natjecatelje Contra teama koje su na natjecanju vodili glavna trenerica Eva Politeo i trener tehnike Andrija Pavlinić.

 

Čestitke našim natjecateljima i trenerima na odličnim rezultatima!
Fotogaleriju s natjecanja možete pogledati ovdje.