9.FENIKS BUDO SPORT KUP

Rubrike: Novosti

.facebook_14297961426429.FENIKS BUDO SPORT KUP

NEKI NOVI KLINCI  

Subota , 14.03.2015.

 

U subotu 14.03.2015.ODRŽAN JE 9. po redu Feniks budo sport kup u organizaciji taekwondo kluba Feniks Vukomerec. Za tkd klub Contra nastupilo je 8 boraca i 3 formaša . U najmlađim kategorijama nastupili su Patrik Paradžik, Frida Ćuže ,Tin Hristov i Simon Leš .

Patrik Paradžik se nakon odličnih borbi i dvije pobjede zasluženo okitio brončanom medaljom kao i Frida Ćuže koja je u polufinalu nesretno izgubila . Simon i Tin ovoga puta nisu imali dovoljno sportske sreće.

U kadetskoj konkurenciji nastupili su Marta Vamberger -bronca , Paola Hleb Brbot – bronca                               , Sandini Ivanić i Paula Bočkaj .Cure su prikazale odlične borbe te su nakon svojih prvih borbi u kadetskoj konkurenciji dobile neprocjenjivo iskustvo.

Tehnička ekipa ovoga puta nije uspjela vratiti se sa medaljom iako su imali 2 finala . Novopečeni formaši Eva Vamberger ( 5. Mjesto) i Marko Savić probili su led i pokazali da se na njih može računati . Leo Bučan u kategoriji JA-3 i na drugom kriterijskom turniru nije uspio doći do bodova što ćemo pripisati slijedom nesretnih okolnosti ( na oba turnira otvara kategoriju , čvrst je i precizan ali suci imaju neki svoj kriterij te dobiva bitno manje ocijene od ostalih … ).

Natjecatelje su na turniru vodili treneri Stella Šimunić i Damir Vlahinja ,a za tehničare se brinuo Leo Bučan .

Čestitke svima !!!!!