9. KONDOR OPEN 2014.

Rubrike: Novosti

  1. KONDOR OPEN 2014.

 11 natjecatelja – 9 odličja  

Nedjelja , 05. listopada 2014.

 

Taekwondo klub Contra je u pomlađenom sastavu nastupio na 9. KONDOR OPEN-u sa više nego respektabilnih 11 natjecatelja ( 3 kids , 6 mlađi kadeti i 2 kadeti )koji su osvojili 9 medalja ( 1 zlato , 3 srebra i 6 bronci )

Naši natjecatelji u kadetskoj konkurenciji nakon izuzetno kvalitetnih borbi zasluženo su osvojili zlato i srebro u svojim kategorijama .TEA BUČAN u svojoj kategoriji KŽ-41 premoćno je osvojila 1. mjesto prekidom u finalnoj borbi kod rezultata 14:6 , dok je DANIJEL VIDAKOVIĆ osvojio srebro u vrlo izjednačenom finalu 4:5.

Contra team u mlađim kadetima predstavio se sa 6 natjecatelja koji su ostvarili odličan učinak . KARLO OSTOJIĆ u kategoriji MKM- 39 nakon teških borbi zasluženo osvajio 3.mjesto i brončanu medalju . SANDINI IVANIĆ i MARTA VAMBERGER u istoj težinskoj kategoriji nažalost su poražene u borbama za medalju iako su se odlično borile. TENA MIRKOVIĆ u kategoriji MKŽ – 47 nakon izjednačene borbe u polufinalu osvaja 3. mjesto i brončano odličje . U kategoriji MKŽ -51 za Contra team nastupile su ADRIANA LEŠ i PAOLA HLEB BRBOT i obje su osvojile brončane medalje .

Najmlađi naši natjecatelji SIMON LEŠ srebro, FRIDA ĆUŽE srebro i DORA KRUŠLIN bronca nastupili su na Kondor kids open- u i pokazali su zavidno znanje u sportskoj borbi te su zasluženo sa turnira otišli sa medaljama .

Natjecatelje su na turniru vodili trener borbene ekipe Hrvoje Mrva Pongrac uz asistenciju trenerice limaća Kristine Brkić .

Čestitamo svima a posebno osvajačima medalja te i ovim putem zahvaljujemo TKD klubu Kondor na odlično organiziranom turniru .