DALMACIJA KUP 2012.

Rubrike: Novosti

20120218_DK-thDALMACIJA KUP 2012.

ANDRIJA DRABIĆ izborio srebro

 

Taekwondo klub Contra nastupio je 18.02.2012. u Splitu na 3. Dalmacija kupu 2012. kojem je domaćin bio TKD klub Marjan. Turnir je prema HTS-u proglašen izbornim turnirom za juniorsku reprezentaciju, te kao takav okupio je veliki broj juniora i juniorki. Ovoga puta nastupili smo sa jednim natjecateljem:

 

Andrija Drabić nastupio je u kategoriji JM-78kg i uz dvije pobjede osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju. U prve dvije borbe Andro pobjeđuje redom Franju Gucića iz Zadra rezultatom 4:5, te u polufinalu Denia Kamala lako rezultatom 3:9, dok u finalu gubi od Filipa Majcena.

 

Ukratko da se osvrnemo na rezultate koji su vrlo bitni u ovom trenutku, imajući u vidu da je u tijeku izbor za juniorsku reprezentaciju. Iako je Andro osvojio ‘samo’  srebrnu medalju nadamo se da je prepoznat njegov rad i konstantna prisutnost na postoljima unazad godinu dana (ne pamtimo turnir na kojem je Andrija nastupio, a da nije bio na postolju – često puta najvišem), te da će dobiti poziv najmanje u prošireni sastav reprezentacije.

 

Sa Andrijom odlično rade treneri Eva Politeo i Hrvoje Pongrac, te su rezultati neizbježni.

20120218_DK-3