DEMONSTRACIJA BORBENOG TRENINGA VRHUNSKIH SPORTAŠA

Rubrike: Novosti

20120517-thDEMONSTRACIJA BORBENOG TRENINGA VRHUNSKIH SPORTAŠA

 

 

CONTRA-TEAM ODUŠEVLJEN POSJETOM OLIMPIJACA I REPREZENTATIVACA

Našim najboljim borcima priredili smo 17.05.2012. iznenađenje koje će dugo pamtiti. Umjesto redovnog treninga iznenadili smo ih posjetom vrhunskih sportaša i taekwondo boraca, osvajača najvećih odličja, koji su odradili trening u našoj dvorani.

 

Naime, zahvaljujući sportskim prijateljima iz TKD kluba Jastreb naš klub su u pratnji svog trenera Tomislava Bučanca posjetili Vedran Golec – hrvatski reprezentativac, višestruki i aktualni prvak Hrvatske, Mario Vujinović – aktualni viceprvak Hrvatske i Nuša Rajher – slovenska taekwondo reprezentativka, ovogodišnja putnica na OI u London, višestruka prvakinja svijeta po ITF verziji i prvakinja svijeta u kick boksu, a koji su nam, na zadovoljstvo naše mlađahne ekipe, prezentirali jedan svoj trening.

 

Nevjerojatno je s kojom su pažnjom naši mali i malo veći borci pratili svaki njihov pokret i svaku akciju koja je izvedena na treningu.

 

Imalo se tu mnogo toga vidjeti i naučiti, a najveća poslastica nisu bili samo kolači koje su mali borci dobili na poklon već i nezaboravni mali sparing sa zvijezdama.

 

Dugo ćemo prepričavati ovaj događaj i iskreno se nadamo da će nas ova ekipa ponovo posjetiti, jer oni ne samo da su vrhunski sportaši već su i iznimno srdačni, dragi i pozitivni ljudi za koje slobodno možemo reći da bismo voljeli da budu primjer našim natjecateljima.

 

Nakon ovoga sigurno je samo jedno: oduševili ste sve prisutne, Nuša je dobila nove vatrene navijačice (cure iz Contra teama), a svojim ste primjerom nekome od klinaca zasigurno odredili i životni put.

 

Za kraj ovog lijepog druženje Nuši i Tomislavu želimo puno uspjeha u Londonu i nadamo se da će nam na jesen doći pokazati osvojenu olimpijsku medalju, a Vedranu i Mariu želimo ostvarenje svih njihovih sportskih snova (nije 2016. i Rio tako daleko).

 

Nuša, Tomislave, Vedrane, Mario – Velika vam hvala!

20120517-2