Don Bosco – Tehničari uspješni na otvaranju sezone

Rubrike: Novosti

ZLATIMG_4051NI  – HANA VLAŠIĆ i PATRIK PUTAK , SREBRNI – EMA HADŽIĆ i DAMJAN VLAŠIĆ  BRONČANI LEO BUČAN

Subota , 02. veljače 2013.

U subotu 02.02.2013. Taekwondo klub Contra nastupio je u nepotpunom sastavu na tradicinalnom 12.po redu Don Bosco Openu  u konkurenciji 122 natjecatelja iz 18 klubova iz 3 države.

Za Tkd klub Contra nastupilo je 7 natjecatelja koji su u iznimno jakoj konkurenciji osvojili 5 medalja ( 2 zlata , 2 srebra i 1 broncu ) i 1 pehar .

Turnir je počeo kreativnim formama gdje je naša natjecateljica Hana Vlašić ostavila bez daha sve prisutne i više nego zasluženo osvojila zlatno odličje .

Nakon toga na red dolaze naši natjecatelji u kadetskoj konkurenciji .Turnir otvaramo sa srebrima Damjana Vlašića i  Eme Hadžić kojima je ovo prvo predstavljanje na otvorenoj sceni . Uspjeh je time veći jer su se natjecali u brojčano velikim kategorijama u konkurenciji bitno starijih natjecatelja.

Nakon naših najmlađih natjecatelja na red dolazi Patrik Putak te više nego zasluženo osvaja 1. mjesto i zlatnu medalju .

U kadetskoj konkurenciji još je nastupila i Julija Hadžić kojoj je za 0,03 boda izmaklo brončano odličje.

Prije pauze uslijedilo je proglašenje najboljih klubova u kadetskoj konkurenciji gdje je TKD klub Contra osvojio 3.mjesto  sa ukupno 13 bodova iza Jakovlja ( 16) i Koryo-Slovačka (14)

Nakon pauze na red su došli naši juniori Leo Bučan ( bronca ) i Tamara Tkalčević ( finale ) koji su više nego korektno odradili zadane forme i prema našem ipak subjektivnom mišljenju mogli osvojiti i više stepenice .

Sve u svemu iznimno smo zadovoljni prikazanim tehnikama  i zasluženo osvojenim odličjima , a povratkom naših ozljeđenih i bolesnih natjecatelja ( Andrija , Martin, Matija,Tea …) očekujemo da zadržimo poziciju jednog od vodećih klubova u taekwondo tehnici .

Na ovom turniru naše natjecatelje je po prvi puta vodio, i to vrlo uspješno, novi trener u Tkd klubu Contra Andrija Pavlinić

 

Pohvale natjecateljima i njihovim trenerima na odličnim rezultatima !
Fotogaleriju s natjecanja možete pogledati ovdje.