KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE 2014.

Rubrike: Novosti

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE 2014.

KADETI OSVOJILI 2 ODLIČJA – Martin Putak srebro , Tea Bučan bronca !  

Subota , 19. travnja 2014.

 

U subotu 19.04.2014. domaćin Kadetskog Prvenstva Hrvatske u borbama bio je grad Bjelovar i taekwondo klub Fox. Na natjecanju se okupilo 308 natjecatelja iz 66 klubova . Za  Contra team nastupili su Paula Bočkaj ( -33 ) , Tea Bučan ( -41 ) , Iva Turudić ( -47 ) , Julija Hadžić ( -51 ) i Martin Putak ( -57 ). U iznimno jakoj konkurenciji naši natjecatelji osvojili su 2 odličja ( 1 srebro i 1 bronca   )  i plasirali se na visoko 16.mjesto.

Martin Putak-SREBRO- Nakon dvije superiorne pobjede , u finalu nakon teške i izjednačene borbe nažalost gubi .Ipak osvaja 4 vrlo bitna boda i time ostaje u konkurenciji za Hrvatsku reprezentaciju (8+4 boda).

Paula Bočkaj- U svom prvom nastupu na državnom prvenstvu odlično se borila i pokazala da njezino vrijeme u kadetskoj konkurenciji tek dolazi.

Tea Bučan-BRONCA- U najbrojnijoj ženskoj kategoriji nakon dvije teške ali zaslužene pobjede u polufinalu tek nakon produžetka gubi na zlatni bod.

Iva Turudić- Nakon lake pobjede u 1.kolu u drugoj borbi tijesno je izgubila i ispala iz konkurencije za medalju.

Julija Hadžić- Zaslužena pobjeda u 1.kolu nepovoljnim ždrijebom u 2.kolu donosi joj favorita kategorije. Nakon odlične borbe , pogotovo u 1.rundi Julija ipak nije imala dovoljno koncentracije do kraja borbe.

Na turniru natjecatelje je vodio trener borbene ekipe Hrvoje Pongrac , a pomagao mu je trener mlađih sekcija Damir Vlahinja.

Čestitke svima !!!!!
Fotogaleriju s natjecanja možete pogledati ovdje.