KARLOVAC OPEN 2013.

Rubrike: Novosti

IMG_5981

ODLIČNI NA KARLOVAC OPEN-u .

5 FINALA U BORBAMA ,TEHNIČARI OPET ZLATNI

Subota , 25. svibnja 2013.

U subotu 25.05.2013. na jednom od najvećih međunarodnih taekwondo turnira u regiji Karlovac open-u u Karlovcu okupilo se 847 natjecatelja svih dobnih skupina u borbama i tehnici iz 88 klubova iz 14 zemalja .Contra team nastupio je sa 10 natjecatelja ( 8 borbe , 2 forme ) i ostvario je odlične rezultate . U 5 finala borci su osvojili 2 zlata ( Martin Putak i Karlo Ostojić ) i 3 srebra ( Tamara Tkalčević , Iva Turudić i Danijel Vidaković ) dok su naša 2 predstavnika u tehnici opet osvojili 2 zlatne medalje ( Hana Vlašić i Leo Bučan ).  

Mlađi kadeti:

Karlo Ostojić -ZLATO–nakon 4 odlične borbe ( Karlovac, Jastreb , Orka as , Medvedgrad )  pobjedama zasluženo osvaja 1. mjesto i zlato u kategoriji mkmb-36

Patrik Putak –u odličnoj borbi neshvatljivim odlukama sutkinje na tatamiju gubi na zlatni bod ili bolje rečeno na zlatnu kamču iako je nekoliko sekundi prije dobio nedozvoljeni udarac u glavu a da protivnik nije dobio ni opomenu!!!

Paula Bočkaj – u svom prvom nastupu na jednom velikom turniru odlično se suprostavila iskusnijoj protivnici ( kasnije pobjednici kategorije ) . Hrabrosti i želje ima puno a sa treninzima će doći i pobjede.

Kadeti:

Martin Putak -ZLATO–nakon dvije dominantne pobjede ( Mađarska 8:0 i Senj 15:3 ) u finalu sa reprezentativcem  Slovenije u odličnoj i neizvjesnoj borbi zasluženo pobjeđuje na zlatni bod i osvaja 1. mjesto.

Tamara Tkalčević-SREBRO–pobjedama nad predstavnicama Jastreba 10:5 i Fox-a 17:5 u finalnoj borbi nakon odlične borbe nažalost gubi 7:10 od natjecateljice iz Srbije.

Iva Turudić –SREBRO-dvije pobjede (Švedska 9:5 , Karlovac 9:0) i odlična borba u finalu bili su dostatni za srebro iako ni zlato nebi bilo nezasluženo ( u zadnjim sekundama nesretno ispustila vodstvo 6:5).

Danijel Vidaković-SREBRO-pobjedom nad predstavnikom Crne Gore (2:1) ulazi u finale gdje gubi od starijeg i iskusnijeg predstavnika Rugvice (0:7)

Julija Hadžić-nažalost nakon odlične borbe nije uspjela proći u drugi krug (3:4)

Forme:

Hana Vlašić-ZLATO-zasluženo 1. mjesto u kategoriji KB-2

Leo Bučan-ZLATO- i na zadnjem turniru polusezone osvaja 1.mjesto u JA-2 .Svojim rezultatima, radom i zalaganjem zaslužio je polaganje za crni pojas te ga u drugom dijelu sezone vidimo u višoj kategoriji JA-3

Na turniru su natjecatelje vodili Eva Politeo ( borbe ) i Andrija Pavlinić ( forme ).
Fotogaleriju s natjecanja možete pogledati ovdje.