Polaganje učeničkih pojasa

Rubrike: Novosti

20111029_polaganje_thPolaganje učeničkih pojasa
za školske sekcije i ContrA-Team – čestitamo!

 

 

29.10.2011. u središnjoj dvorani Taekwondo kluba Contra održano je polaganje za viša učenička taekwondo zvanja polaznika školskih taekwondo sekcija Dugave i Markuševec. Ispit je vodila glavna trenerica Eva Politeo, 3.Dan, uz asistenciju voditelja školskih sekcija i pomoćnog trenera borbene ekipe Damira Vlahinje, 2.Dan.

Na vidno zadovoljstvo glavne trenerice (licencirane od Hrvatskog taekwondo saveza) kandidati su prikazali zavidno znanje i vještinu već na svojem prvom ispitu.

Za 9. geup (viši bijeli pojas) položili su:

Benjamin Aždajić Filip Belina Marko Bilandžija Mia Buljan Hrvoje Đamić Ema Hadžić Sandini Ivanić Petra Krušelj Filip Mučnjak Mateo Novaković David Petric Leon Ščibajlo Stella Švenda Fran Terihaj Antonela Tomljanović Mihael Turina Iva Turudić Marko Vekić

Čestitamo ovim mladim ljudima na inicijaciji u veliku svjetsku taekwondo sportsku obitelj! Čestitamo vam jer ste odabrali svoje slobodno vrijeme, trud i energiju posvetiti svojem osobnom razvoju, zdravlju i dobrobiti, te se nadamo da ćete prosperirati u svim područjima života, a svojim vršnjacima i prijateljima biti primjer i uzor. Trenirajte marljivo i slijedite upute trenera, poštujte sebe i druge i dok ste u dvorani i izvan nje, a rezultati će brzo doći. Ili da citiramo predsjednika Kostarike Oscar Arias Sancheza, dobitnika Nobelove nagrade za mir 1987: ‘…Kad dođemo na svijet svi smo mi bijeli pojasevi i napredujemo kroz rad, čast i vjeru. Stoga je crni pojas u stvari bijeli pojas koji nikad nije odustao.’ Mi ćemo kao klub učiniti što je potrebno da vam omogućimo kvalitetan napredak i nadamo se da ćemo uskoro vidjeti neke od vas i na treninzima natjecateljske ekipe!

Čestitamo i voditelju školskih sekcija Damiru Vlahinji, te mu zahvaljujemo na odgovornosti i angažmanu uloženom u ovu generaciju, već II klasu polaznika naše taekwondo škole.

Na polaganju su u viša zvanja također promovirani i natjecatelji ContrA-Teama:

6. geup: Mia Rukavina 5. geup: Patrik Putak 2. geup: Zoe Vagić 1. geup: Tamara Tkalčević

Čestitamo i njima!

20111029_polaganje-1

20111029_polaganje-2