PRVENSTVO GRADA ZAGREBA U BORBAMA 2012.

Rubrike: Novosti

MARTIN PRVAK ZAGREBA 2012        PRVENSTVO  GRADA  ZAGREBA U BORBAMA 2012.

 MARTIN PUTAK  PRVAK GRADA  ZAGREBA

 

5 ZA 5: MARTIN PUTAK PRVAK ZAGREBA , Tea Bučan viceprvak ,   

         brončani Andrija, Julija i Tamara

 

Taekwondo klub Contra nastupio je na  Prvenstvu Grada Zagreba u sportskoj borbi. U dvorani Sutinska vrela domaćin turnira bio je TKD klub Metalaca ,a na turniru se okupilo 263 natjecatelja iz 26 klubova koji djeluju na području grada Zagreba .

 

Contra team je nastupio u nepotpunom sastavu te sa 5 natjecatelja  osvojio 5 medalja ( 1 zlato , 1 srebro , 3 bronce ). Moramo spomenuti da je turnir bio iznimno jak na kojem se odmjerili snage i aktualni državni reprezentativci ( Filip Grgić, Martina Zubčić …) te je uspjeh našeg kluba time veći .

 

U iznimno jakoj konkurenciji Prvak grada Zagreba postao je MARTIN PUTAK u kategoriji kadeta -49 dok je TEA BUČAN postala viceprvak grada u kategoriji kadetkinje -33 nakon neizvjesnog finala. Ostala naša 3 natjecatelja Julija Hadžić ( kadetkinje -44 ), Tamara Tkalčević ( kadetkinje -51 ) i Andrija Drabić ( juniori -78 ) zaustavljeni su u polufinalima nakon odličnih borbi te su se okitili brončanim medaljama .

Ovo je za klub i natjecatelja prvi turnir nakon ljetne stanke te je pokazao da su natjecatelji odlično pripremljeni te da možemo očekivati ovako dobre rezultate na slijedećim turnirima .

 

Pohvale natjecateljima i njihovim trenerima !

 

Zahvaljujemo TKD  klubu Metalac na odličnoj organizaciji!

20121023_prvZGB-1