SUSEDGRAD-SOKOL POKAL 2012

Rubrike: Novosti

20120512_SSp-th

SUSEDGRAD-SOKOL POKAL 2012

 

 

7 medalja – PATRIK PUTAK i DANIJEL VIDAKOVIĆ zlatni u borbama, HANA VLAŠIĆ i TAMARA TKALČEVIĆ zlatne u tehnici

 

 

Taekwondo klub Contra nastupio je na  međunarodnom turniru Susedgrad sokol pokal 2012.  koji se održao u sportskoj dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu a kome je domaćin bio TKD kluba Susedgrad sokol. Turnir se održavao u sportskoj borbi i tehnici te je nastupilo 704 natjecatelja iz 62 kluba iz 5 zemalja ( prijavljeno 619 natjecatelja u borbama i 95 u tehnici ) .

Nikako ne možemo kompletirati ekipu te ni ovog puta nismo nastupili u punom sastavu . Neki natjecatelji izostali su zbog povrede , neki zbog bolesti , neki zbog školskih obaveza a neki jednostavno nisu imali konkurenciju . ContA team opet je ostvario dobre rezultate i u borbama i u tehnici. Naših  10 natjecatelja  osvojilo je ukupno 7 medalja ( 4 zlata ,1 srebro i 2 bronce ).Natjecatelji u borbama ovoga puta osvojili su „samo“ 4 medalja ( 2 zlata i 2 bronce) dok tehničari i dalje drže visoki prosjek (4 natjecatelja 3 medalje ) te su osvojili 1.mjesto u kadetima/kadetkinjama te vrlo visoko drugo 3.mjesto .

I na ovom turniru TKD klub Contra imao je predstavnika i među sucima. Naša sutkinja Zrinka Švarčan već treći put za redom sudi tehniku na što smo izuzetno ponosni jer je ostvarila pravo na polaganje za višu klasu a i sudačka organizacija ju je prepoznala kao pravednog suca u kojeg može imati puno povjerenje.

20120512_SSp-1