XI GALEBOV TROFEJ BEOGRADA –SERBIA OPEN 2012.

Rubrike: Novosti

20121020_SO-thXI GALEBOV TROFEJ BEOGRADA  2012.                                                                                            ANDRIJA DRABIĆ SREBRNI , KADETIMA DRAGOCJENO ISKUSTVO

 

 

Taekwondo klub Contra nastupio je na  XI Galebovom trofeju Beograda – SERBIA OPEN-u 2012. koji je u kalendaru ETF-a rangiran kao turnir A klase . Contra team su ovoga puta predstavljali 4 natjecatelja ( 3 kadeta i 1 junior ) i osvojili su 1 odličje , srebrnu medalju zlatnog sjaja , prvu sa A turnira.

Naši natjecatelj u kadetskoj konkurenciji TEA BUČAN , MARTIN PUTAK i TAMARA TKALČEVIĆ nakon izuzetno nepovoljnog ždrijeba zaustavljeni su prije borbi za postolja . Pokazali su izuzetnu borbenost ali je presudilo neiskustvo naših najmlađih boraca . Moramo spomenuti da je za kadete ovo prvo veliko natjecanje te jedno veliko i neprocjenjivo iskustvo .

Naš junior ANDRIJA DRABIĆ nakon 3 odlične i neizvjesne borbe ( Bugarska , Iran , Iran )tijesno gubi u finalnoj borbi od natjecatelja iz Irana . Ipak zasluženo osvaja 2. mjesto i srebrnu medalju .

Natjecatelje je na turniru vodila trenerica EVA POLITEO .

Čestitamo svima Andriji na medalji ,a Tei , Martinu i Tamari na prikazanoj borbenosti .

Zahvaljujemo TKD klubu Galeb na odličnoj organizaciji natjecateljskog dijela turnira.

20121020_SO-1