ZAPREŠIĆ POOMSAE OPEN 2012.

Rubrike: Novosti

20121007_Zptt-thZAPREŠIĆ POOMSAE OPEN 2012.

 

 

 DA LI MOŽE BOLJE ? 4 NATJECATELJA, 4 ZLATA  – UKUPNO 3. MJESTO !!!  GENERALNA PROBA NA VISOKOM NIVOU!

U nedjelju 07.10.2012 Taekwondo klub Contra nastupio je na  Zaprešić poomsae open-u 2012. u sklopu priprema za državno prvenstvo. Na turniru se okupilo 88 natjecatelja iz 15 klubova a domaćin turniru je bio TKD  klub Zaprešić .

 

Za Contra team su nastupili natjecatelji koji će ići na Prvenstvo Hrvatske kako bi se što bolje pripremili i ušli u natjecateljski ritam . Odluka trenera da samo najspremniji sudjeluju na natjecanjima pokazala se opravdana jer naših 4 natjecatelja ( 3 kadeta i 1 junior ) osvojilo je  4 medalje i to ni manje ni više nego 4 zlata ,  te su pokazali da su potpuno spremni za nadolazeće državno prvenstvo .

 

Zlatni formaši bili su HANA VLAŠIĆ ( KB-1) , PATRIK PUTAK ( KA-2 ) ,TAMARA TKALČEVIĆ (KB-4) I LEO BUČAN ( JA-2 )

 

Na turniru je nastupilo i nekoliko državnih reprezentativaca ( Kaić , Horvath, Perić..),te možemo reći iako se nisu pojavili predstavnici nekih klubova koje smo očekivali , da je turnir bio izuzetno dobar. MI smo ovoga puta izuzetno zadovoljni i ponosni na prikazanom jer su naši natjecatelji izveli svoje forme odlično sa minimalnim pogreškama što su pokazali i rezultata.

 

U konkurenciji izuzetno jakih klubova CONTRA TEAM je osvojio više nego zasluženo ukupno 3. mjesto  i 1 mjesto u konkurenciji kadeta.

 

Odluka uprave kluba i trenera da u klubu njegujemo uz sportsku borbu i tehniku više je nego ispravna . Imamo odlične „formaše“ a tehnički treninzi vidljivo pozitivno utječu na naše borce.

 

Pohvale natjecateljima i njihovim trenerima !

 

Zahvaljujemo TKD  klubu Zaprešić  na odličnoj organizaciji .

 

Naravno , pohvale i sucima koji su korektno odradili svoj posao i nadamo se da će takvo suđenje biti i na slijedećim natjecanjima.

 

I da , za kraj , sa pravom očekujemo odličja sa Državnog prvenstva !

20121007_Zptt-1